Meedoen werkt

Op woensdag 8 mei staat er iets groots te gebeuren! Een bijzondere avond met mensen die te maken hebben met het onderwerp dagbesteding. De titel van deze avond is MEEDOEN WERKT. Want meedoen werkt echt, daar geloven wij in. Jij bent uitgenodigd, samen met je ouders en/of verzorgers. Iedereen is welkom!

 

De avond bestaat uit een informatiemarkt en een gesprek. Op de informatiemarkt staan allerlei kraampjes waarin organisaties zich presenteren. Denk hierbij aan dagbestedingscentra, voorzieningen voor wonen en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Je kan vragen stellen en informatieboekjes krijgen.

 

Tijdens het gesprek gaan we praten over meedoen in de maatschappij. Mag je meedoen en kan je meedoen? Sjoerd van Heesch, ambassadeur van het VN-Verdrag, zal het gesprek openen. Daarna zullen verschillende mensen het gesprek met elkaar aangaan. Je mag meepraten of alleen kijken en luisteren. Je kan een stoel reserveren voor het gesprek. Je hebt dan gegarandeerd een plekje!

 

Reserveer je stoel door een mailtje te sturen naar meedoenwerkt@inos.nl. Geef je naam en het aantal personen door die zullen komen. Voor de informatiemarkt is geen aanmelding nodig. Deze is vrij te bezoeken.

 

De ontmoeting MEEDOEN WERKT wordt gehouden op de locatie Landheining 6 van het Breda College. Ingang via het schoolplein en er is parkeergelegenheid in de wijk. De avond begint om 6 uur en duurt tot 10 uur. Toegang is gratis.