Informatie avond zij-instroom 14 januari

Wil je een baan waarin je echt van betekenis kunt zijn? Vind je het leuk om kinderen iets te leren? Wil je graag werken in het basisonderwijs? Ben je benieuwd welke kansen een zij-instroomtraject kan bieden voor jouw organisatie? Overweeg je een zij-instromer aan te nemen als leerkracht? Wil je meer weten over wat het zij-instroomtraject vraagt van jou als werkgever? Kom dan naar de informatieavond over zij-instroom op maandag 14 januari 2019 en onderzoek wat het zij-instroomtraject voor jou kan betekenen.
Je bent van harte welkom op Pabo Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1 in Breda.

 

Programma

 

18.30-19.00 uur: Ontvangst met koffie en thee in serre B (begane grond hoofdgebouw)

 

19.00-19.40 uur: Algemene presentatie over zij-instroom

 

19.40-20.00 uur: Werkgever aan het woord

 

20.15-21.00 uur: Interactieve sessies waarin potentiële zij-instromers, besturen en andere belangstellenden in gesprek gaan met opleiding en schoolbesturen die ervaring hebben met het zij-instroomtraject.

 

Ben je geïnteresseerd om te komen (of ken je iemand in je omgeving die interesse heeft)? Meld je dan voor woensdag 9 januari aan via het aanmeldformulier.

 

Let op: officieel zij-instromer-in-beroep worden is alleen mogelijk voor wie een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond. Heb je dat niet, dan is dit niet de meest geschikte informatieavond voor jou maar kun je beter kijken naar de open dagen/avonden van de reguliere opleiding. De eerstvolgende open dag voor de voltijdopleiding is op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur en voor de deeltijdopleiding op zaterdag 16 februari van 10.00 tot 13.00 uur.

 

Doe de test!

 

Online vind je hier een vragenlijst die je kan helpen om te ontdekken of het onderwijs bij jou past.