John F. Kennedy dag

Op basisschool John F Kennedy wordt jaarlijks een JFK dag georganiseerd. Deze dag is vooral bedoeld om heel gezellig met elkaar samen te zijn. De JFK-dag  staat steeds in het teken van een nieuw thema. Dit schooljaar is het thema “CIRCUS”.

 

Op donderdag 12 oktober 2017 is de school omgetoverd  tot een heuse circuspiste. Alle kinderen en leerkrachten zullen circusacts gaan oefenen en aan het einde van de dag zal er een presentatie worden gegeven. De ouders worden daarbij van harte uitgenodigd.

 

De school kan dit doen, doordat de oudervereniging van JFK ontzettend actief is! Zij organiseren heel veel leuke activiteiten voor de kinderen, zoals Bingo, Filmavonden, Fancy Fair enz.

Zo hebben zij vorig schooljaar veel geld opgehaald tijdens de fancy fair. Dat geld en een bijdrage vanuit school worden nu gebruikt om de kinderen deze onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Ouderbetrokkenheid is van groot belang op zulke dagen. Voor deze dag worden heel veel hulpouders gevraagd om te helpen opbouwen en afbreken. groepjes te  begeleiden, te helpen bij alle circus onderdelen, limonade uitdelen enz. Op die manier kunnen ouders, leerkrachten én kinderen samen genieten van een hele leuke dag.