Vervanging

Wil je opvallen? Kom invallen!

LESWERK zoekt per direct invalleerkrachten en onderwijsassistenten.

Leswerk regelt voor INOS de organisatie van korte en tijdelijke vacatures die ontstaan voor het waarnemen van de eigen medewerkers. Hierdoor kunnen invalleerkrachten rekenen op een professionele organisatie.

Leswerk zoekt invallers die bereid zijn om invalwerk te verrichten. Leswerk werkt met een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem waardoor de invaller heel eenvoudig zelf kan bepalen op welke dagen, voor welke besturen, scholen en groepen hij of zij werkzaam wil zijn.

Door in te vallen maak je kennis met verschillende scholen en de scholen leren jou kennen. Het komt regelmatig voor dat kwalitatief goede invallers na verloop van tijd doorstromen naar een vaste aanstelling op een van de scholen.

Meer informatie vind je op: www.leswerk.net

logoleswerk

(Klik op het logo voor meer informatie)

Voor het vervangen van een leerkracht verwachten wij dat je in bezit bent van het pabo-diploma of tenminste met het derde jaar van je opleiding bezig bent. Voor het vervangen van een onderwijsassistent verwachten wij dat je minimaal in bezit bent van het diploma onderwijsassistent 4.

Interesse?

Je kunt je inschrijven tijdens één van onze informatiebijeenkomsten. Kijk op de kalender op www.leswerk.net voor meer informatie! JE kunt ook direct contact opnemen met INOS via pzflex@inos.nl