Verkiezingen 2018

Zit jouw kind op een INOS-school of ben je medewerker van INOS? Wil je je horizon verbreden? Ben je nieuwsgierig naar de bestuurlijke kant van het onderwijs? Oriënteer je dan eens op de inhoud van het lidmaatschap van de GMR! Wij zijn op zoek naar personeelsleden en ouderleden voor de GMR.

Hoe? Mail je naam en telefoonnummer naar gmr@inos.nl zodat we je kunnen bellen voor een oriënterende kennismaking met een van onze leden. Wie met de huidige GMR leden praat, ontmoet in elk geval groot enthousiasme. Op basis van je indrukken tijdens de kennismaking kun je vervolgens besluiten om je al dan niet kandidaat te stellen voor de verkiezingen.

Geïnteresseerd? Kom eens vrijblijvend praten!

Wat is zo leuk aan het GMR-lidmaatschap?

  • Je raakt op de hoogte van allerlei beleidsontwikkelingen op de INOS scholen.
  • Je wordt gevraagd over diverse onderwerpen onbevangen je mening te geven.
  • Je oefent invloed uit op het bovenschoolse beleid van INOS… Lees verder]

Wat wordt er van jou verwacht als GMR-lid?

  • Je bent nieuwsgierig en wil kennismaken met de bestuurlijke wereld in het onderwijs. Je staat open en leergierig in het leven.
  • Je huidige bezigheden wissel je graag af met een over all helicopterview vanuit bestuurlijk oogpunt. [Lees verder]

Wil je meer weten over de GMR? Klik hier voor meer informatie.

Specifieke info voor medewerkers

Voor het lidmaatschap van de GMR is een dienstverband bij een van de INOS scholen vereist. Je hoeft geen lid te zijn van de MR van je school om je verkiesbaar te stellen in de GMR. Personeel in de GMR wordt voor 1/2 dag per week gecompenseerd in tijd. Parttime medewerkers die niet uit de klas willen, kunnen in overleg met hun directeur kiezen voor een tijdelijke wtf-uitbreiding voor de werkzaamheden voor de GMR.

Specifieke informatie voor ouders

Voor het ouderlidmaatschap van de GMR is het een voorwaarde dat één of meer van je kinderen onderwijs volgt op een INOS-school. Je hoeft geen lid te zijn van de MR van je school om je verkiesbaar te stellen voor de GMR.